måndag 22 oktober 2018

SM i fotografi 2018 Bronplats!!

SM i fotografi 2018 är avgjort och jag är så stolt och glad över att kunna meddela att jag fick en Bronsplats i hela SM!! Detta är helt fantastiskt roligt och nivån var så hög i år så att komma så långt bland alla dessa fantastiska fotografer är otroligt kul!

84 fotografer var med och tävlade.

Helt underbart! Stort grattis till talangfulla Martina Wärenfeldt som tog silver och till fantastiskt duktiga Andreas Varro som tog hem guldet!!
Tack till Jenny Puronne, Ezter Simone och Terri Lindholm för ert fantastiska arbete med SM.
Tack för alla fina gratulationer! Nu har jag landat lite i det här! Jag är så otroligt stolt och glad över min bronsplats i SM. Detta var en dröm för mig. Jag har kämpat länge och jag vill verkligen bli bättre och bättre hela tiden. Jag vill säga tack till mina fina kunder som låter mig få pröva massa knäppa idéer och låter mig tävla med bilderna och visa dem i mina sociala medier. Utan er hade jag inte varit där jag är idag.
Om jag ska vara helt ärlig så hade jag funderingar på att inte tävla i år. Men så hade jag redan två klara bilder och så gick jag ut för att fotografera min dotter, inte för att ta den perfekta bilden till SM, utan för min skull. För min egen utveckling. Och då kändes det plötsligt mycket lättare när jag inte hade krav på mig. Jag fick ta de bilder jag själv ville ta. Göra som jag tyckte skulle bli bra. För mig. Jag är på en resa utan ände. Detta är för mig det bästa med mitt jobb, att kunna utvecklas. Under min resa har jag insett att det finns ingen "perfekt bild". Den existerar inte. Så det är inte lönt att jaga den mer. Med denna insikten så släppte också de krav jag hade.
Jag har också insett att det allra viktigaste för mig är att mina kunder är nöjda. Att jag kan känna mig stolt när jag lämnar över era bilder till er.
Jag är också så glad för min dotters skull att jag kom så långt i år, för det är mycket tack vare henne det gick så bra. Hon har verkligen velat hjälpa mig och kämpat med mig.
Sen har jag också en fantastisk man som alltid stöttar mig och lyssnar på mina idéer. Åker långt iväg med mig efter en lång arbetsdag bara för att ta en enda bild osv...och blir det inte bra, säger han att då åker vi imorgon igen.
Tack också till mina kompisar Rebecka och Lovisa för att ni lyssnar på mina nya idéer hela tiden, tar ner mig på jorden när ni inser att det inte kommer gå att genomföra och för att ni stöttar mig när det kan bli möjligt. Tro mig, det är inte lätt att vara vän med en fotograf som har tusen idéer hela tiden.
Hur som helst känns det väldigt fint att ha fått bekräftelse på att det jag gör är riktigt bra. Nu har jag redan flera idéer till nästa års SM. Kommer snart göra en liten efterlysning på lite modeller. Så spännande!
Tack för att ni följer mig här!
Nu kommer här de bilder jag tävlade med i SM. De 7 första bilder kom vidare till finalen. Den första fick silvermedalj (Ready) och den andra bronsmedalj (I´m not good enough).
Man fick skicka in upp till 20 bilder i år. Jag valde att skicka in 11 bilder. Hela 7 bilder fick jag till finalen vilket jag blev väldigt glad över.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar