onsdag 16 november 2016

Nyföddfotograf Malmö

Fotograf Anna Arvidsson. Specialiserad barn- och nyföddfotograf i Malmö.
Missa inte att föreviga denna underbara första tid i ditt barns liv. De blir aldrig så här små igen, detta är ett tillfälle du inte vill missa att dokumentera. Tänk så roligt för barnen också att se när de blir lite större. Syskon ingår, både enskilt och ihop.
Visste du att nyföddfotografering sker inom babyns första 14 dagar? Det är något alldeles speciellt att få förtroendet att fotografera dessa små mirakel. Jag tröttnar aldrig...de är så underbara. Och bilderna, jag de blir ju bara för söta. Tänk att alltid kunna titta på bilderna och se hur små de faktiskt var, den söta lilla munnen och de små fötterna. Det är så värdefullt.
Nyföddfotografering kostar 1495 kr och just nu ingår även en babyfotografering när babyn blivit mellan 7-12 månader, värde 795 kr. Just för att jag vill uppmärksamma även denna fina ålder! Bilder ingår ej, du beställer vad du vill ha på bildvisning någon vecka efter. Se priser på tavlor, album och annat på www.annaarvidsson.se

Hos mig får man inte bilderna på en cd-skiva. Hos mig får du fina produkter. Bilder färdiga att hänga upp på väggen och fina album som ditt barn kommer kunna visa sina barn en gång i tiden.
Tänk bara på att du måste boka redan under graviditeten, sen hör du av dig när du fött så bokar vi en tid då.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar