tisdag 22 december 2015

Tack för ett fantastiskt år!

Nu tar jag julledigt. Jag är tillbaka 11 Januari. Förutom några nyfödda som ska fotograferas när de kommer ut. Det har varit ett helt fantastiskt år här i studion för mig. Jag vill tacka er alla för att ni vill fotografera er och era fina barn hos mig. Det är jag så tacksam för.
Jag har utvecklats mycket detta året och jag jobbar hela tiden med att förbättra bilderna. Det köps in mycket fin rekvisita, kläder, golv och bakgrunder för att ni ska få så fina bilder som möjligt. Jag kommer fortsätta förbättra mina bilder detta året, jag kan knappt vänta på att få sätta igång igen. Det är verkligen ett fantastiskt roligt jobb jag har.
Till våren kommer en stor satsning på barnfotografering utomhus i kvällsljus, det blir verkligen magiska bilder. Nyfödda och baby mellan 7-12 månader satsar jag mycket på. Det är så fina tider att föreviga. Även större barn i lite Fine Art stil är populärt och så roligt att fotografera. Ja, barn i alla åldrar är välkomna. Även gravida har jag mycket och det är så roligt.
Jag tycker det är så viktigt att föreviga sina barn i olika åldrar. Visst är det lite läskigt så snabbt livet flyger förbi och tider som är självklara snart blir ett minne blott. När barnens skrubbsår blir färre och färre och när de helt plötsligt inte är lika roade av att gå till lekplatsen, då inser man att dessa tider är förbi. Visst väntar något nytt men det ger en verkligen en påminnelse om hur snabbt livet flyger förbi och hur viktigt det är att stanna upp och njuta. Då är det också så roligt att ha fina bilder att ta fram tillsammans med barnen och minnas allt igen!
Jag hoppas ni alla får en riktigt härlig Jul och ett Gott Nytt År! Jag ser fram emot alla nya fotograferingar nästa år.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar