tisdag 26 april 2022

Gravidfotografering Malmö

Vackra Trine väntar sitt fjärde barn. Vilken lycka! Alla gravida borde gå och föreviga magen! Det är en så speciell tid i livet som man verkligen vill ha fina minnen från. Jag guidar dig genom hela fotograferingen med hur du ska stå, hålla händerna osv. I studion finns flera vackra designklänningar att låna och olika bakgrunder. Maila mig på info@annaarvidsson.se så berättar jag mer.
Klassiska och tidlösa bilder! Sen när du varit på fotografering kommer du tillbaka på bildvisning och väljer ut dina favoriter. Kanske vill du ha en vacker liten box med de finaste bilderna. Eller en fin tavla att hänga upp. Jag har en väldigt noga utvald kollektion och säljer bara färdiga produkter.
Varför säljer jag då inte högupplösta filer som kund själv printar? Jo, jag brukar säga att det är lite som att gå till en lyxrestaurang och få alla råvaror i en kasse hem för att tillaga maten själv. Ja, så är det faktiskt. Det ligger mycket kunskap bakom för att få det bra. Jag provade själv 10 kända amatörlabb och det blev för röda bilder, för blåa, för mörka osv osv. Jag vänder mig till ett proffslabb för rätt färg och kontrast.
Dessutom kan du ju inte själv hitta dessa fina produkter. Och handen på hjärtat, skulle inte bilderna bara ligga kvar på hårddisken flera år senare?
Så låt mig föreviga er och ge dig bilder med det där lilla extra, där också produkterna, slutresultatet är som det ska vara. Och vad skönt, att få en tavla färdig att hänga upp!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar