torsdag 15 augusti 2013

Syskonkärlek

Dessa två fina syskon var så härliga! Storebror kramade om lillasyster då och då och ibland blev det lite väl mycket kärlek för lillasyster!

Full rulle var det också här, när man är barn är det inte så lätt att sitta still. Både Oscar och Minna sprang runt medan jag och föräldrarna försökte locka dem med leksaker, bilar och gunghästar till fotograferingsmattan. Det gäller att vara snabb som barnfotograf! Men det gick, efter en timmes slit så blev det massor av fina bilder!

Många verkar tro när de ser bilder på andra barn att de är så lugna och fina och så blir de nervösa när de tänker på hur deras barn ska vara! Men det behöver man inte vara kan jag lova. Barn sitter inte still och det är heller inget fel med det. Barn ska få springa runt och leka. Det blir också mycket mer naturliga bilder när barnen får vara sig själva och man inte styr dem för mycket.

Så varmt välkomna med era busungar! Jag lovar, mina egna barn och andras är precis som era! Fulla av liv och spring, precis som det ska vara!

Barnfotograf Malmö

Fotograf i Malmö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar